Al Ple ordinari del mes de febrer, celebrat ahir dia 22, es va aprovar la moció sobre la inclusió financera i bancària de la gent gran al municipi, una moció conjunta pactada entre PSC i Granollers per la Independència – Primàries Catalunya que té per objectiu millorar l’atenció que les entitats bancàries presten a la gent gran al nostre municipi, tot evitant que la bretxa digital deixi aquest col·lectiu desamparat en l’ús dels serveis bancaris, absolutament imprescindibles avui dia.

Per part de Granollers per la Independència – Primàries Catalunya, fa mesos que aquesta és una qüestió que preocupa, i es va decidir presentar una moció al respecte aprofitant l’èxit de la proposta de Pel Vendrell Primàries, que va tenir un important ressò. Inspirats per la moció que s’hi va presentar, el nostre Grup Municipal va decidir replicar-la tot adaptant-la al nostre municipi, i finalment es va assolir un consens amb el PSC per incorporar en una única moció la visió de les dues formacions polítiques, que ahir es va aprovar.

Podeu llegir el text de la moció en aquest enllaç.

A continuació podeu visualitzar la intervenció del nostre regidor:

Categories: Activitat política

0 comentaris

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *