EM2023 > Els 9 punts essencials > Programa Electoral > Llista Electoral

Els 9 punts essencials del programa de Granollers Primàries.

CIUTADÀ

1. Dedicar el 0,5% del pressupost anual a l’obtenció d’habitatges de titularitat municipal amb la finalitat de destinar-los a lloguer social.

2. Construcció d’espais de cohabitatge amb espais i serveis d’assistència comuns per a les persones grans.

3. Desenvolupar una APP municipal per la realització de tràmits, recepció de queixes o suggeriments, que serveixi d’agenda de les activitats formatives, esportives i culturals de la ciutat, i que disposi d’informació mediambiental diària i actualitzada.

CIUTAT

1. Desenvolupar, un campus de formació professional a partir de la construcció d’un centre per a estudis superiors de la branca sanitària.

2. Potenciar la creació de pàrquings dissuasius a les entrades de la ciutat, per consolidar la zona de baixes emissions i reduir el tràfic rodant, guanyant espais pels vianants, verds i ciclables, especialment al centre de la ciutat.

3. Dedicar el 0,2% del pressupost anual a incrementar el fons patrimonial – artístic de la ciutat amb obres d’artistes locals.

REPÚBLICA

1. «Granollers Primàries» es compromet a no donar suport a la investidura com a alcalde, a cap membre d’una llista que no inclogui en el seu programa la independència de Catalunya com a objectiu.

2. Promoure i defensar la llengua i la cultura catalana des de l’àmbit municipal.

3. Inscriure Granollers a l’AMI (Associació de Municipis per la Independència).

Granoller Primàries