Responsable del tractament

 • Responsable del tractament: Granollers Primàries
 • Adreça: Francesc Llobet nº6 (08402 – Granollers)
 • NIF: G44975159
 • Correu electrònic: hola@primariesgranollers.cat

Finalitat del tractament

Tractem les teves dades personals amb les següents finalitats:

 1. Enviament d’informació

  Si ho sol·licites i acceptes expressament mitjançant els formularis o altres mitjans de comunicació disponibles a tal efecte, et remetrem comunicació mitjançant correu electrònica relativa a l’activitat del partit polític «Granollers Primàries».

 2. Tramitació de sol·licituds

  En cas que ens formulis qualsevol sol·licitud mitjançant els formularis o altres mitjans de comunicació disponibles a tal efecte, usarem les teves dades per atendre la teva sol·licitud.

 3. Adhesió de persones voluntàries

  En cas que sol·licitis adherir-te com a persona voluntària a «Granollers Primàries» tractarem les teves dades per a gestionar la teva sol·licitud així com la relació amb tu mentre siguis persona voluntària de «Granollers Primàries». Això inclou l’enviament d’informació per qualsevol mitjà de comunicació electrònica de l’activitat realitzada pel partit, incloses aplicacions de missatgeria com WhatsApp, Telegram o Signal.

Legitimació

La legitimació per al tractament de les dades s’obté exclusivament pel consentiment de la persona interessada que formula les sol·licituds anteriorment descrites.

Destinataris

El partit «Granollers Primàries» no preveu comunicar les teves dades a terceres persones, a excepció d’aquelles que s’hagin de produir per imperatiu legal.

En determinats casos, «Granollers Primàries» tractarà les teves dades amb plataformes que li prestin servei per a realitzar determinades activitats, com l’enviament i recepció de comunicacions per correu electrònic.

Pots consultar a continuació les polítiques de privacitat dels proveïdors que presten servei a «Granollers Primàries»:

Exercici de drets

Pots exercir els drets que et reconeix el Reglament General de Protecció de Dades posant-te en contacte amb «Granollers Primàries» per escrit mitjançant correu electrònic a hola@primariesgranollers.cat, acreditant la teva identitat mitjançant la presentació d’una fotocòpia del teu DNI o document identificatiu equivalent.

Pel mateix mitjà pots també retirar en qualsevol moment el consentiment que hagis prestat per al tractament de les teves dades.

Si tens qualsevol queixa o altra qüestió relativa a l’exercici dels teus drets que no puguis resoldre satisfactòriament de manera amb «Granollers Primàries» pots adreçar-te a l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (apdcat.cat)

Conservació de les dades

El partit «Granollers Primàries» conservarà les teves dades personals durant el temps mínim imprescindible per donar resposta a les teves sol·licituds.

En cas que s’estableixi una relació de voluntariat, les dades es conservaran mentre subsisteixi aquesta, a fi de gestionar els assumptes corresponents a tal relació.

En tot cas es respectaran els terminis legalment establerts per a la conservació de les dades.

Mesures de protecció

El partit «Granollers Primàries» preveu mesures de protecció i protocols prevenció adequats per a garantir la protecció de les teves dades personals, evitant així qualsevol tipus d’accés no autoritzat.

Llista de distribució mitjançant Telegram

La llista de distribució oberta de l’aplicació de missatgeria Telegram (www.t.me/primariesg) a la que qualsevol persona pot accedir, es troba subjecte a la política de privacitat de Telegram.

Des de «Granollers Primàries» únicament s’hi publiquen els continguts informatius que es consideren rellevants.

En aquesta llista de distribució no es pot restringir – i per tant, controlar – la visibilitat de les persones que s’hi han inscrit, per tant, és possible que d’alguna manera tothom pugui veure que us hi heu afegit i accedir a la informació que tingueu en aquesta aplicació en funció de la configuració de privacitat que n’hagueu realitzat. Per a més informació relativa a les mesures de privacitat de Telegram, adreceu-vos a la política de privacitat de Telegram.

Llista de distribució mitjançant correu electrònic