Queden convocades les eleccions primàries de Granollers per la Independència-Primàries Catalunya pel proper u d’octubre.

Les eleccions tenen per objectiu que els i les electores decideixin el lideratge i l’ordre de les primeres persones que conformaran la llista del partit de cara les eleccions municipals de 2023.
Des de Granollers per la Independència sempre hem cregut que la participació ciutadana és clau per fer de Granollers una ciutat millor. Des del nostre punt de vista, segons aquesta augmenta ho ha també la legitimitat del procés polític. És per això que obrim la porta a tots els veïns i veïnes a que participin com a electors o electores (podent se registrar com a tal fins el 30 de setembre) o com a candidats o candidates (que es poden inscriure fins el dia 14 de setembre).


Estigues atent a les nostres xarxes per estar actualitzats. T’hi esperem!