Granollers per la Independència hem convocat l’Assemblea d’Electors el proper dijous 30 de juny de 2022 a les 19:30 a la Sala d’Actes del Museu de Granollers.

Aquest esdeveniment té l’objectiu de preparar-nos per iniciar el procés de primàries per a les properes eleccions municipals de 2023. Convidem a totes les persones que esteu registrades com a electores a assistir i participar activament per definir aquest procés.

L’Ordre del dia comptarà amb els següents punts: 1. Presentació i recapitulació de la legislatura (a càrrec de Joan Ricart), 2. Estat de comptes (a càrrec de Jordi Planas), 3. Presentació opcions d’instrument jurídic per a concórrer a les eleccions, i votació (a càrrec de Mònica Ribell) i 4. Presentació i votació del Reglament (a càrrec de Jordi Planas i Mònica Ribell).

Un cop acabada l’assemblea, us convidem a tots i totes a apropar-vos al refrigeri que hi haurà a La Clotxa.

Aquelles persones que encara no estigueu registrades com a electores però us volgueu involucrar en el projecte de Granollers per la Independència podreu fer-ho allà mateix. L’únic requisit per a tenir la condició d’elector/a és “ser resident al municipi de Granollers i tenir 18 anys o més el dia de els eleccions” (art. 2 del Reglament vigent).

Categories: Actualitat