G2' #1 Juliol/Agost/Setembre 2023

Llegiu de manera ràpida i còmode el resum de l’activitat política i les propostes de Granollers Primàries durant el primer trimestre del nou consistori.

👺 Cultura

– Proposta de creació d’una taula vinculant amb l’equip de govern, grups municipals, ciutadania, Blancs i Blaus per repensar la Festa Major de Granollers.

– Sol·licitem valorar el cost econòmic de la festa i el retorn econòmic a la ciutat.

– Ens oposem a considerar el Museu mitjà propi de l’Ajuntament modificant els seus estatuts sense debatre-ho en el Patronat del Museu.

📚 Educació

– En el Ple de Juliol insistim en la necessitat que es disposi d’un campus educatiu dedicat als estudis de Formació Professional.

🌿 Medi Ambient

– Presentació de la Moció per preparar la ciutat en front les Onades de Calor amb propostes dirigides a la lluita pel canvi climàtic.

🙅Va ser rebutjada pel govern municipal.

– Sol·licitem una auditoria dels arbres afectats per la sequera. Demanem els costos de manteniment de l’arbrat actual i de les zones verdes per valorar ampliar la partida en el nou pressupost de 2024.

💸 Promoció econòmica

– Proposta d’estudi d’incentivació del comerç de proximitat a través de la creació de tarja de punts intercanviable per assistència a activitats culturals i esportives de la ciutat.

– Proposta de fira alimentària al carrer per Dijous Gras o la Candelera.

💶 Taxes

– Ens oposem a les assignacions als grups polítics per ser excessives, considerem que hi hauria d’haver un topall…

– Es per això que hem retornat 8.788,08€ no utilitzats a l’Ajuntament de Granollers en concepte de les aportacions del Grup Municipal “Granollers per la Independència” referent al mandat 2019-2023.

🏢 Urbanisme

– Sol·licitem valorar l’ús d’energia eòlica i solar per l’enllumenat del municipi en punts allunyats de la xarxa elèctrica.

– Estem oberts a rebre suggeriments per millorar de Granollers.


Diga’ns el que t’amoïna de la ciutat!

🌐https://www.primariesgranollers.cat

✉️granollersprimaries@granollers.cat