Comunicat sobre la denúncia de pressions i intimidacions per part del nou gerent de l’ajuntament de Granollers als treballadors i treballadores de l’escola d’educació especial Montserrat Montero.

Arran de les informacions sorgides el passat diumenge, mitjançant el comunicat del comitè d’Empresa del CEE Montserrat Montero, on s’expressava el to amenaçant i intimidatori del nou gerent de l’Ajuntament de Granollers, Carlos Jiménez, càrrec de confiança designat fa poc més d’una setmana per l’alcadessa Alba Barnusell, els grups polítics signants d’aquest comunicat volen expressar el seu suport al personal del CEE Montserrat Montero i evidenciar la disconformitat i rebuig a les actituds descrites.

I, per tant, demanem:

1. Que els representants de l’Ajuntament a la reunió donin explicacions públiques sobre el transcurs d’aquesta reunió.

2. Que l’alcaldessa emeti una disculpa pública a les treballadores i els treballadors del Centre d’Educació Especial Montserrat Montero.

3. Que, donada la naturalesa d’aquest servei i la significació que té per la ciutat el CEE Montserrat Montero, el govern municipal atengui adequadament les reivindicacions dels professionals del centre mantenint el rigor i la professionalitat que exigeixen aquests tipus de negociacions i compleixin amb els antics acords ja signats.

4. Que l’alcaldessa argumenti públicament perquè considera que l’estil de direcció i el perfil del senyor Carlos Jiménez, és el més adient per ocupar el càrrec de la gerència de l’Ajuntament de Granollers.

Signat:
Grup Municipal Esquerra Republicana de Catalunya
Grup Municipal Junts per Granollers
Grup Municipal Granollers Primàries
Grup Municipal Partit Popular

Categories: Actualitat