Ens va arribar un informe sobre la valoració de la pàgina web “Granollers Comerç” del qual ens hem queixat contundentment.

És una auditoria encarregada per l’Ajuntament, escrit totalment en castellà, de només cinc pàgines, molt pobre, matusser i ple de valoracions subjectives. Ha costat molts diners; esperem les explicacions del govern local.

Per altra banda es tracta d’una pàgina web de dubtosa utilitzat: no queda clara la seva finalitat, el transit de visites és molt baix, té un rendiment pèssim, amb un disseny i usabilitat pobre i deficient.

    Granollers comerç Rendiment Granollers comerç Usabilitat

    El comerç de la ciutat mereix una plataforma a l’alçada dels establiments de Granollers i un seguiment digne i valoracions tècniques professionals objectives.

    www.granollerscomerç.cat