El Comitè d’Empresa del Centre d’Educació Especial Montserrat Montero, va emetre un comunicat després de la visita de la regidora Isabel Llorente i el nou gerent, Carlos Jiménez.

Expliquen que s’ha posat en dubte la professionalitat dels educadors i educadores. Reclamar que es compleixi el conveni no pot ser motiu de coacció. No és acceptable que s’insinuï que no es podrà resoldre el conflicte si segueixen manifestant públicament les seves reivindicacions.
Condemnem enèrgicament els fets. Els treballadors mereixen tot el respecte com a persones i com a professionals.

Entenem perfectament el malestar dels treballadors i treballadores del Montserrat Montero, als quals no se’ls compleix el conveni mentre veuen com s’inflen els sous d’alts càrrecs de l’Ajuntament. I sobretot no són les formes.

Ens preocupa que aquest sigui el modus operandi del nou gerent.

Categories: Actualitat