G2'#3 Gener/Febrer/Març 2024

Llegiu de manera ràpida i còmode el resum de l’activitat política i les propostes de Granollers Primàries durant el primer trimestre del 2024.

👺 Cultura
Tornem a preguntar en Ple quan s’obrirà l’espai «per repensar la Festa Major que les colles van demanar» i la ciutadania reclama.
[x: Intervenció al ple]

Proposem una oficina d’acollida per a nous empadronats a Granollers per tal d’informar-los de la història, tradicions, entitats, oportunitats de negoci… i per a facilitar-los l’aprenentatge de la llengua catalana, en el cas que els sigui desconeguda.
[x: Intervenció al ple]

💁 Entitats
Critiquem la manca de criteris i la falta de transparència a l’hora d’atorgar subvencions a les entitats del municipi.
[x: 
Intervenció al ple]

🚍 Mobilitat
Demanem un compromís per part de l’Ajuntament per a la promoció d’una xarxa ciclable, estudiada i raonada, i ens oposem a la creació d’un consorci que, creiem, només serviria per desviar les responsabilitats locals.
[x: 
Intervenció al ple]

💸 Promoció econòmica
Presentem una moció per tal d’incentivar el lloguer de locals buits a tota la ciutat.
Rebutjada pel govern municipal del PSC
[x: 
Intervenció al ple]
[
Moció: locals buits]

Veiem positiva la creació de l’empresa municipal “Granollers Energia”. Tanmateix ens preocupa que la gerència i el consell d’administració siguin opacs i poc transparents.
[x: Intervenció al ple]

🏢 Urbanisme
Donem suport al Pla Director de les muralles medievals, que incorpora la proposta que vam fer el 2019 per dignificar els corredors i passatges de la ciutat, a petició de l’arquitecte Josep Maria Botey.
[x: 
Intervenció al ple]

🌿 Medi ambient
Presentem una moció per a l’obtenció de recursos hídrics per afrontar la sequera.
Aprovada per unanimitat!
[x: Intervenció al ple]
[Moció: obtenció de recursos hídrics]

Proposem, en comissió informativa, la creació d’un programa de recollida de petits electrodomèstics, que serveixi per reparar-los, reciclar-los i reutilitzar-los.

Intervenim al Ple posant èmfasi en la mala qualitat de l’aire de Granollers i insistim en la proposta de panells informatius i consells ambientals per la ciutadania.
[x: Intervenció al ple]

Presentem, juntament amb ERC i Junts, una moció impulsada pel col·lectiu Greenollers per potenciar el verd urbà a la ciutat.
Rebutjada pel govern municipal del PSC
[Moció: verd urbà]

Granollers Primàries
Vàrem canviar oficialment el nostre logotip per un de nou, dissenyat per Vicenç Viaplana.

Vam celebrar una assemblea general extraordinària per redefinir estatuts, escollir nous càrrecs i consolidar «Granollers Primàries» com un projecte per a seguir creixent i treballant per la ciutat, amb visió de país.

Estructura de càrrecs de Granollers Primàries 2024

Diga’ns el que t’amoïna de la ciutat!
🌐https://primariesgranollers.cat
✉️granollersprimaries@granollers.ca